Over ons

Wij zijn een gemixed team van electronica en computer liefhebbers. Door onze passie voor de nieuwst ontwikkelingen is onze kennis up to date en kunnen wij u een maximale service bieden. 


Wij kunnen voor U software ontwikkelen, uw website verzorgen, bediening van uw machines automatiseren, uw beveiliging optimaal regelen en nog veel meer. 

0
0
0
0

Automatisering dient er voor het U gemakkelijk te maken. Wij streven er naar uw frustraties te verminderen en meestal zelfs te laten verdwijnen. Goede oplossingen zitten vaak in de eenvoud. We bouwen op vertrouwen.  Onze producten worden in bewezen omgevingen gebouwd met gezond verstand en vol enthousiasme. 

Kantoor applicaties

Wij kunnen voor U kantoorsoftware maken precies op maat. We kunnen dit meestal in Office voor U klaar maken. Lage kosten en toch een super goed passende oplossing.

Fotografie

Wij kunnen uw voorraad op de foto zetten voor U. Zo kunt U professioneel uw producten presenteren op internet. Ook kunnen we foto's voor presentaties en logo's voor U maken.

Netwerk onderhoud

Wij kunnen voor U onderhoud aan uw netwerk verrichten. Op afstand en op locatie. Of dit nu gaat om backup's te creëren, controle, updates, problemen oplossen of nieuwe gebruikers op uw netwerk regelen, we kunnen het fixen.

Automatiseringsplan

U heeft geen kennis van automatiseren maar U kunt toch niet onder de computer uit ? Wij kunnen U goed adviseren om een passende oplossing te realiseren tegen de meest gunstigste kosten.

Machine automatisering

Wij kunnen voor U automatisering bieden voor machines. Zaagmachines die automatisch de afzuiging aanzetten, een beveiliging die temperatuur afhankelijk U waarschuwt ? Wij kunnen het voor U ontwikkelen met Microcontrollers en sensoren bouwen wij voor U een betrouwbaar systeem tegen zeer redelijke prijzen.

Verbetering

Wij zijn de juiste keuze voor een zeer goede IT oplossing voor een redelijke prijs. Wij zullen U niet teleurstellen ;)